Er rødvin sundt? 10 gode grunde til at drikke rødvin

Pizza trender helt enormt

Hej alle læsere

Så blev det tid til endnu et post fra min side. Det er lidt tid siden, men bedre sent end aldrig, ik 🙂

 

I dag ønsker jeg at tale lidt om en trend jeg blev gjort opmærksom på for et par dage siden. Trenden er Pizza. Ikke fordi det decideret overraskede mig at der bliver spist meget pizza i Danmark, men jeg havde ikke lige regnet med at der bliver nørdet i pizza i så høj grad.

 

Se bare det her screenshot der viser udviklingen i søgninger på pizza de seneste 5 år i Danmark. (Billedet er lånt fra Google Trends)

Eller det her billede der viser udviklingen i søgninger på pizzaovne de seneste 5 år i Danmark. (Billedet er lånt fra Google Trends)

Det er altså helt tydeligt at pizzanørderi stormer frem. Jeg faldt bl.a. også over en blog som rent faktisk kalder sig for pizzanørd, eller pizzageek som hjemmesiden hedder. Her bliver der virkelig nørdet ned i pizzaens verden, og efter blot 5 minutter har jeg lært om begreber som jeg aldrig havde hørt om før: Hydreringsprocent i dejen, opstramning af dejkugler, 2 decimal vægt til at afveje gær osv.

Jeg må sige, at jeg virkelig har fået øjnene op for hvad pizza egentligt kan, og at mange entusiaster ser pizzabagning som kunst.

Jeg tror måske endda jeg selv skal igang med at eksperimentere lidt mere med pizza, for en ægte napolitansk pizza er der intet andet end super mums. Måske man skulle prøve kræfter med en pizzaovn? De er åbenbart overraskende billige.

I hvert fald, så tror jeg sommervarmen er steget mig til hovedet eftersom jeg er hoppet i pizzamode. Normalt plejer det ellers at være rosévin der er det helt store for mig på denne årstid.

Jeg vil stemple ud nu, tak fordi du læste med. Rigtig god sommer til dig.

 

De bedste hilsener Johannes // Winemaster

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er rødvin sundt? 10 gode grunde til at drikke rødvin